Džunu pat pēc nāves vajā mistiski notikumi (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Slavenā dziedniece Džuna mira 8.jūnijā. Kopš tā laika sabiedrība seko līdzi viņas mantojuma lietām, cenšoties saprast, kam tiks Džunas lielais mantojums, jo Džunas vienīgais dēls ir miris, ar radiniekiem viņai bija ļoti sliktas attiecības.

Džuna atstājusi lielu mantojumu - privātmāju prestižākajā Maskavas rajonā, trīsistabu dzīvokli Maskavā, dārglietas... kam tas viss tiks.

Džunas dēls Vahtangs gāja bojā autokatastrofā 2001.gadā, ģimenes viņam nebija, bet Vahtanga draugs presei stāstījis, ka uz Džunas kapa ir parādījies vainags ar uzrakstu «No mazdēla». Džunas dēla draugs domā, ka tas nav izslēgts, ka Vahtangam ir bērni, tomēr pagaidām neviens oficiāli nav pieteicies mantojumam.

Dziedniece nāk no lielas ģimenes, viņas brāļi un māsas ir miruši, bet uz mantojumu gaida 11 viņu bērni. Tomēr pretendentiem uz mantojumu savu radniecību vēl jāpierāda, jo Džuna stāstījusi, ka uzaugusi ģimenē, kurā viņa pieņemta audzināšanā, bet nav bijusi īstais bērns. Ģimenē arī pret meiteni slikti izturējušies, viņa tur jutusies kā Pelnrušķīte, tāpēc, pēc aiziešanas no ģimenes, ar to nav uzturējusi ciešus sakarus.

Tomēr izrādās, ka 11 pretendenti uz mantojumu var mantot Džunas vērtslietas un dārgus mākslas darbus, jo māju dziedniece nodevusi Alternatīvo zinātņu akadēmijas īpašumā, bet dzīvokli dēla draugam. Tagad, iespējams, ka visu mantos Džunas mazdēls, ja tāds patiešām eksistē, raksta «Postimees.ee».

Jau rakstījām, ka Maskavā mirusi slavenā dziedniece Džuna Davitašvili.

Džuna bija pazīstama astroloģe un ekstrasense, ārstējusi Leonīdu Brežņevu, Andreju Tarkovski, Federiko Felīni. Robertu de Niro un citas slavenības Krievijā un visā pasaulē.

Džunas draugi saka, ka gaišreģe nav spējusi samierināties ar sava dēla pāragro nāvi 2001.gadā. Laiku pēc dēla zaudēšanas Džunas draugi sauc par eksistēšanu, ne dzīvošanu. Pagājušajā nedēļā ekstrasensei saasinājušās veselības problēmas, viņa nogādāta slimnīcā, kur pavadījusi vien dažas dienas un atgriezusies mājās. Diemžēl, veselības stāvoklis pasliktinājies, un Džuna atkārtoti nokļuvusi slimnīcā komas stāvoklī. No komas ekstrasense nav pamodusies, slimnīcā mirusi.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu