Filma, kas Nikolai Kidmenai prasījusi neparasti daudz pūļu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aktrisi Nikolu Kidmenu nebiedē grūtas lomas. Jau šajās brīvdienās redzēsim viņu provokatīvajā drāmā «Svešā zeme» («Strangerland“). Filmas pirmizrāde notika festivālā «Sundance», un aktrise atzina, ka ļoti priecājusies par vēl vienu izaicinājumu savai aktrises meistarībai.

«Svešā zeme» ir traģisks stāsts par Pārkeru ģimeni, kas pārceļas uz nomaļu Austrālijas pilsētiņu. Viņu piecpadsmitgadīgā meita ir vieglprātīga, klaji izrāda savu seksualitāti, dod pamatu tenkām un pievērš sev vecāku puišu uzmanību. Vīrs (Džozefs Fainss) visā vaino sievas (Nikola Kidmena) vētraino jaunību; arvien pieaugošā spriedze sasniedz kulmināciju, kad pazūd ne vien Pārkeru meita, bet arī jaunākais dēls. Kalnaina tuksneša ieskautās pilsētiņas policists (Hjūgo Vīvings) cenšas atminēt bērnu nozušanas mīklu, bet rodas arvien vairāk jautājumu par noslēpumaino notikumu...

«Šī filma nav tikai stāsts par bērnu pazušanu. «Svešā zeme», manuprāt, ir stāsts par laulību, ģimenes attiecībām, par šo vērtību trauslumu un par traģēdijas piemeklēto cilvēku sīkstumu,» teikusi galvenās lomas tēlotāja Nikola Kidmena. Filmas uzņemšanas laikā viņa piedzīvojusi smagu personisku drāmu. Aktrise atgriezās Austrālijā, lai filmētos, un varēja biežāk tikties ar slimo tēvu, kurš nomira, kad filmas uzņemšana bija pabeigta.

Reklāma:

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu