Šodien sākas «Positivus»! Pirmais lielais koncerts - «Placebo» (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, sākoties festivālam «Positivus», uz festivāla «Lattelecom» skatuves plkst.23.30 notiks grupas «Placebo» koncerts.

«Placebo» šogad ar plašu koncertturneju svin savu 20 gadu jubileju, turklāt, lai ļautu faniem pilnībā atsaukt atmiņā savus lielākos hitus, kopš februāra vidus nodevuši savu muzikālo arhīvu visiem mūzikas straumēšanas servisiem, tostarp «Spotify» un «Deezer».

Kā aģentūru LETA informēja festivāla organizatori, festivālā šodien uzstāsies arī Toms Odels, «Jungle», «Everything Everything», Džeks Gerets, «Kate boy», «East India Youth», «Vök» un citi ārzemju un latviešu mūziķi.

Kā ziņots, devītais «Positivus» festivāls Salacgrīvas Zvejnieku parkā norisināsies no šodienas līdz 19.jūlijam. Tajā uzstāsies arī «Warpaint», «Rival Sons», «Ghostpoet», Roberts Plānts un «The Sensational Space Shifters», «Kasabian», «St.Vincent», «Basement Jaxx», «Charli XCX», «Ewert and the Two Dragons», «The Sound Poets», «King Gizzard&The Lizard Wizard», «Triana Park» un citi.

Festivālā paredzēti arī kino seansi un citas aktivitātes.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu