Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Līnis saldā krējuma mērcē (11)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: PantherMedia/Scanpix

Cepts līnis krējuma mērcē ar jaunajiem kartupeļiem - izcilas pusdienas!

Nepieciešams:

līnis
3 sīpoli
300 ml saldā krējuma
3 ēdamkarotes miltu
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Līni notīra, sagriež gabalos, sāla un piparo, katru gabalu apviļā miltos, cep eļļā no abām pusēm brūnu.

Sīpolus sagriež ripiņās, apcep eļļā brūnus.

Izceptos līņa gabaliņus kārto dziļā pannā, pārliek ar ceptajiem sīpoliem, pārlej ar krējumu, uzliek vāku, uz mazas liesmas sautē apmēram 10 minūtes. (Var sautēt cepeškrāsnī)

Līni pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un lapu salātiem.

Komentāri (11)
Nepalaid garām
Uz augšu