8 padomi, kas no rītiem palīdzēs pamosties ātrāk un vieglāk (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Panthermedia

Jau atkal tu kavē darbu un arī darba kolēģi sāk šķībi skatīties, katru reizi, kad steidzīgi ierodies. Portāls «Popsugar.com» apkopojis 8 padomus, kuri palīdzēs tev ātrāk un vieglāk pamosties. Vairs nekādas kavēšanas!

1. Izvērtē savu veselības stāvokli

Tavs nogurums no paša rīta var būt cieši saistīts ar tavu veselības stāvokli. Iespējams, tev nepieciešams labāks uztura vai treniņu plāns, bet varbūt tev ir miega apnoja. Ja uzskati, ka pēdējā laikā tavā ikdienā nekas nav mainījies, labāk dodies pie ārsta, lai uzzinātu eksperta viedokli.

2. Turi blakus ūdens glāzi

Lai pamostos pilnībā, no rītiem nepieciešams izdzert ūdens glāzi. Ja nu gadījumā šis ieteikums tev nepatīk, iedzer kādu dzērienu, kurš satur kofeīnu (tomēr ņem vērā - šis nav pats veselīgākais veids).

3. Novieto modinātāju tālāk

Ja savu modinātāju pirms gulētiešanas atstāsi otrā istabas galā, tad tev pavisam noteikti nāksies celties un to izslēgt no rīta. Tā skaņa no rītiem taču ir tik kaitinoša, ka ātri vien gribas izslēgt!

4. Mūsdienīgs modinātājs

Mūsdienās veikalos pieejami modinātāji, kuri līdz ar skanēšanu noteiktā laikā sāk arī spīdēt. Šādi modinātāji kļūst arvien gaišāki un gaišāki, gluži kā mini saullēkts, iespējams, gaisma liks tev pamosties!

5. Mobilās aplikācijas

Ne tikai modinātāji, kuri spīd, pieejami mūsdienās, bet arī mobilo telefonu aplikācijas, kuras, sākot skanēt modinātājam, izslēgsies tikai tad, kad būsi veicis kādu konkrētu uzdevumu, piemēram, atbildēsi uz kādu atjautības jautājumu.

6. Izvairies no kofeīna vai alkohola iepriekšējā vakarā

Lai dzērieni, kuri satur kofeīnu, vai alkohols pilnībā izzustu no tava organisma, ir vajadzīgs ilgs laiks, tāpēc no šiem dzērieniem iepriekšējos vakaros izvairies.

7. Pasmaržo!

Ja iepriekšējā vakarā blakus gultai novietosi un nākamajā rītā pasmaržo kādu patīkamas smaržas eļļu, piemēram, apelsīnu vai greipfrūtu, arī tas tev var palīdzēt pamosties ātrāk.

8. Trenē sevi

Tā vietā, lai piespiestu sevi kāpt ārā no gultas, pamēģini trenēt sevi. Piemēram, izslēdz gaismas dienas laikā un pamēģini kāpt ārā no gultas uzreiz kā noskan modinātājs. Pamēģini tā darīt 10 reizes, divreiz dienā un drīz vien arī no rītiem to darīsi automātiski.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu