Top 5: Visromantiskākie bildinājumi Holivudā (7)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bildinājums gluži kā pašas kāzas ir neaizmirstams mirklis jaunajam pārim. Apskati piecus visromantiskākos bildinājumus.

1. Modele Heidija Kluma un dziedātājs Sīls.

Septiņus gadus ilgā laulība supermodelei un māksliniekam sākās ar romantisku rokas un sirds lūgšanu. Atpūtas braucienā uz Kanādu Sīls noīrēja helikopteru un aizveda Heidiju Klumu uz kalna virsotni, tur vienā no alām atradās šampanietis, gredzens, bet visa ala bija izkaisīta ar rozā ziedlapiņām. Pāris bija precējušies no 2005. gada līdz 2012. gadam.

2. Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana un reperis Kanje Vests.

Lai lūgtu roku un sirdi, repa zvaigzne nežēloja līdzekļus un fantāziju. Tika noīrēts sporta stadions, uzstājās simfoniskais orķestris, kurš izpildīja repera dziesmu «Knock me down». Kamēr reperis izteica Kimai vajadzīgos vārdus, uz milzīga ekrāna parādījās vārdi: «Vai tu mani precēsi?» Saņemot apstiprinošu atbildi, gaisā tika šauts salūts un no aizkulisēm izskrēja visa Kimas ģimene, lai apsveiktu pāri.

3. Aktieris Metjū Makonahijs un Kamilla Alvesa.

Aktieris Metjū Makonahijs ievēroja tradīcijas un bildināja savu mīļoto Ziemassvētkos, mirklī, kad klāt bija visa viņas ģimene. Izsaiņojot dāvanas, pašā pēdējā dāvanā Kamilla atrada gredzenu. Aktieris smejoties stāsta, ka pirmie vārdi, kurus izteica Kamilla, ieraugot gredzenu, nebija piekrišana laulāties, bet to, ko viņa teica, vīrietis džentlmeniski noklusē.

4. Producents Niks Kanons un dziedātāja Meraija Kerija.

Producents Niks Kanons dziedātāju Meraiju Keriju bildināja ne vienu, bet veselas divas reizes. Pirmajā reizē Niks pasniedza Kerijai septiņpadsmit karātus vērtu gredzenu, kuru ielika kastītē kopā ar konfekti. Parasti šādās kastītēs līdzi nāk plastmasas gredzentiņi. Vēlāk Niks nolaupīja Keriju un aizveda atpūtas braucienā, kura laikā otro reizi bildināja mākslinieci.

5. Dziedātāja Kristīna Agilera un Džordans Bratmans.

Vienu no romantiskākajiem rokas un sirds piedāvājumiem izdevās sarīkot dziedātājas Kristīnas Agileras bijušajam vīram Džordanam Bratmanam. Vīrietis viesnīcas numuriņā izkaisīja miljoniem rožlapiņu un salika daudzas mazas kastītes, ikvienā kastītē bija zīmīte, kura aprakstīja tās īpašības, kuras vīrietis dziedātājā mīl visvairāk. Gredzens bija noslēpts pašā pēdējā kastītē.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu