Nošāvies viens no šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

Viens no televīzijas šova «Saimnieks meklē sievu» dalībniekiem Kārlis Lepsis (74) bija vecākais no saimniekiem, kuri gatavi piedalīties šovā, tomēr neilgi pirms raidījuma jaunās sezonas dalībnieks nomiris. Kā noskaidrojis izdevums «Privātā Dzīve», Kārlis nošāvies.

Kārlis, kurš bija gados cienījamākais sezonas saimnieks, teica, ka jūtas apmēram 55 gadus vecs. Tā arī izskatījās, jo viņš bez problēmām spēja aiziet līdz kilometru attālajam ābeļu dārzam, kurā visus darbus veica pats. Papildus ābelēm, Kārlis vēl audzēja arī smiltsērkšķus un cepa lieliskus kēksus. Jāatzīmē, ka Kārlis par ābelēm, puķēm un zemkopību zināja vairāk kā daža laba enciklopēdija. Viņš bija gatavs meklēt saimnieci, kas būtu gatava palīdzēt ikdienas darbos un kopā baudīt arī atpūtas mirkļus.

Kāds Mūrmuižas iedzīvotājs izdevumam «Privātā Dzīve» atklājis, ka Kārlis nav nomiris no vecuma, bet gan nošāvies. Izrādās, ka viņam bijusi draudzene, kura, uzzinot, ka Lepsis pieteicies televīzijas šovā «Saimnieks meklē sievu», pamatīgi apvainojusies. Viņš braucis pie draudzenes izlīgt mieru, taču viņa nav laidusi mājās iekšā un Kārlis - nošāvies.

«Nekas neliecināja par to, ka viņš varētu ko tādu izdarīt. Mēs visi esam šokā,» atklājis Kārļa dēls, bilstot, ka ierocis viņam mājās bijis kopš zemessardzes laikiem.

Vēl kāds mūrmuižnieks atklājis, ka Kārlim draudzene bijusi jau kādu laiku, taču viņa nav vēlējusies palīdzēt dārza darbos. Kārlis esot nošāvies sievietes pagalmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu