Šonedēļ notiks lielkoncerts «Fono Cēsis»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 24.jūlijā un 25.jūlijā, Cēsu pils parkā norisināsies lielkoncerts «Fono Cēsis», kas divu dienu laikā uz skatuves pulcēs 13 grupas, starp kurām būs «Skyforger», «Pērkons», «Pienvedēja piedzīvojumi» un daudzas citas.

Kā informēja Jānis Sildniks, koncerts sāksies piektdien, 24. jūlijā, kad plkst.19 to atklās grupa «Momend». Starp pirmās dienas māksliniekiem ir izziņoti «Skyforger», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Laime pilnīga», kā arī dīdžejs Egons Reiters.

Sestdien, sākot no plkst.16, uz «Fono Cēsis» skatuves ir sagaidāmas tādas grupas kā «Pērkons», «Roberts Gobziņš un Resnie putni», «Aurora», «Oranžās brīvdienas», «Dzelzs vilka Jauno Jāņu orķestris», «All Day Long», «Četri» un «Doni Tondo» - svaigi dibinātais instrumentālā roka trio, kas tieši šajā dienā aizvadīs savu debijas koncertu.

Līdz agram rītam par noslēguma dejām sestdien gādās dīdžejs Toms Grēviņš. Tāpat abas dienas par nerimstošu ballīti starp grupu koncertiem gādās DJ z:le.

«Fono Cēsis» mērķis ir kļūt par jaunu vasaras tradīciju, aizvietojot to tukšumu, ko atstāja kādreizējais festivāls «Fonofest».

«Pēc «Fonofest» atcelšanas bija skaidrs, ka būs grūti nosēdēt mierā. Radās doma par lielkoncertu, kas norisinātos Cēsu svētku laikā. Aizvadītajā gadā sadarbībā ar Cēsu domi sev pierādījām, ka šis koncepts var būt gana grandiozs, tāpēc ar nepacietību jau domājam par šo un nākamajiem gadiem,» atklājis organizators Lauris Sildniks.

Ballīte paralēli norisināsies arī «Fonokluba» telpās, kur par muzikālo noformējumu pirmajā dienā gādās DJ Artis Volfs, bet otrajā - apvienību «Two», kuru veido «Funky Breakout» dīdžeji DUB:Ra un PM2TheAM.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu