Prinss šogad izdos jaunu albumu (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Prinss pabeidzis jaunu albumu, britu raidorganizācijai BBC atklājusi viņa pavadošā grupa «3rd Eye Girl».

«Tas ir fenomenāls. Šajā albumā būs tik daudz hitu! Tas ir ļoti eksperimentāls,» jūsmo grupas dalībnieces Donna Grantisa, Aida Nīlsena un Hanna Forda Veltone. Viņas norāda, ka albums veikalu plauktos nonākšot pavisam drīz.

1.jūlijā Prinss internetā izdeva dziesmu «Hardrocklover», kas ir pirmais singls no jaunā albuma.

«Tas ir dīvains un ļoti eksperimentāls,» mūziķes raksturo jauno albumu. «Tajā ir viens hits pēc otra. Tas ir radīts faniem, kuriem interesē visa Prinsa daiļrade, nevis tikai «Purple Rain» skanējums.»

Daudziem faniem jaunais albums ir pārsteigums, jo Prinss pagājušā gada septembrī laida klajā divus ierakstus «Plectrumelectrum» un «Art Official Age».

«Mums viss notiek ātri,» skaidro grupas dalībnieces. «Kad rodas jauna ideja, tā tiek pārtulkota mūziķiem, ierakstīta, pabeigta un izdota. Katru dienu ir kaut kas jauns - viena vai vairākas dziesmas, to nekad nevar paredzēt.»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu