Ņemcova meita: Krievijā nav politiskās gribas tēva slepkavības atklāšanai (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievijā nav politiskās gribas opozīcijas līdera Borisa Ņemcova slepkavības atklāšanai, intervijā telekanālam «Doždj» paziņojusi nogalinātā politiķa meita Žanna Ņemcova.

«Es neredzu politisko gribu. Un Krievijas Federācijā visbūtiskākais faktors ir tieši politiskās gribas esamība, vēlēšanās atklāt šo noziegumu,» sacīja politiķa meita.

Viņa arī atzina, ka izmeklēšana uz priekšu virzās ļoti gausi. Vēl nesen licies, ka tā ir nonākusi strupceļā.

«Šobrīd, šķiet, ir zināma griba pavirzīties neaudz tālāk. Runa, iespējams, ir par to, lai aizmuguriski izvirzītu apsūdzības [slepkavības lietā aizdomās turamajam] Ruslanam Geremejevam, un šajā gadījumā viņš nebūs vis operatīvajā meklēšanā, bet Viskrievijas meklēšanā, iespējams, starptautiskajā meklēšanā,» norādīja Žanna Ņemcova.

Ņemcovs tika noslepkavots 27.februāra vakarā uz tilta Maskavas centrā līdzās Kremlim. Policija arestējusi personas, kas tiek turētas aizdomās par slepkavības pastrādāšanu, bet tās pasūtītāju nav identificējusi.

Opozīcijas atbalstītāji vainojuši Kremli Ņemcova slepkavībā, bet Krievijas varasiestādes kategoriski noliedz jebkādu saistību ar šo lietu.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu