Godmanis jaunajā mācību gadā pasniegs jaunu kursu augstskolā (137)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bijušais premjerministrs un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Godmanis jaunajā studiju gadā biznesa augstskolas «Turība» Uzņēmējdarbības vadības fakultātes maģistrantūras studentiem vadīs jaunu izvēles kursu «ES atbalsts uzņēmējdarbībai - maziem un vidējiem uzņēmumiem».

Kā aģentūru LETA informēja augstskolā, studijas šajā kursā notiks angļu valodā, un uz to varēs pieteikties gan latviešu, gan ārvalstu studenti.

Studiju kursa laikā tiks aplūkota aktuālā ekonomikas situācija Eiropas Savienībā (ES), iekšējais tirgus, tostarp izvairīšanās no protekcionisma, darba tirgus problēmas un citi jautājumi, ES ekonomiskā un monetārā politika, realizētie pasākumi globālās krīzes seku novēršanai, ES sniegtais atbalsts maziem un vidējiem uzņēmumiem, kā arī realizētās uzņēmēju atbalsta programmas, Eiropas Investīciju fonda darbība un ES pētniecības un inovāciju pamatprogramma «Horizonts 2020».

Pats Godmanis norāda, ka, «noklausoties šo kursu, studenti iegūs aktuālu informāciju, kas noderēs praksē». Ja studenti vēlēsies darboties kā menedžeri vai vadītāji kādā uzņēmumā Latvijā vai citā ES valstī, viņiem būs nepieciešams pilnīgs pārskats par visiem ES piedāvātajiem atbalsta instrumentiem mazajiem un vidējiem uzņēmumiem, tostarp eksporta atbalstam dažādām jomās, piemēram, lauksaimniecībā, zinātnē un citās sfērās, pārliecināts ir bijušais premjers.

Komentāri (137)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu