Eds Šīrans nolēmis izmēģināt spēkus pavisam citādākā jomā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu dziedātājs Eds Šīrans ieguvis lomu televīzijas seriālā par viduslaiku bruņiniekiem, ziņo kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

24 gadus vecais Šīrans pagājušogad bija vispopulārākais izpildītājs straumēšanas pakalpojumā «Spotify», taču tagad nolēmis izmēģināt spēkus aktiermākslā. Viņam piešķirta pastāvīga loma telekanāla FX jaunajā seriālā «The Bastard Executioner».

Seriāla uzņemšana noris Velsā. Tajā būs stāstīts par 14.gadsimta bruņinieku, kurš kļūst par ceļojošu slepkavu reliģijas vārdā.

Šīrans spēlēs «augsta ranga garīdznieka ambiciozo un nāvējošo līdzskrējēju» seru Kormaku, vēsta «The Hollywood Reporter».

Režisora Kurta Satera seriālu plānots laist klajā šogad. Saters izveidoja seriālu «Sons of Anarchy» par motociklistu bandu. Šīrans bija liels seriāla fans un izpildīja dziesmu vienā no seriāla pēdējām sērijām.

Šīrans iepriekš izteicies, ka gribētu spēlēt populārajā fantāzijas seriālā «Game of Thrones» («Troņu spēle»).

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu