«Jaunais vilnis» vairs nekad neatgriezīsies Latvijā (1136)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Mūzikas festivāls «Jaunais vilnis» šī gada oktobrī norisināsies Krievijas kūrortpilsētā Sočos. Kā intervijā Krievijas meidjiem norādījis festivāla organizētāju pārstāvis Aleksandrs Rumjancevs, «Jaunais vilnis» nu ir atradis jaunu «pieraksta vietu», un Latvijā tas nekad neatgriezīšoties. 

Tiek vēstīts, ka sākotnēji festivālu bija paredzēts rīkot Soču olimpiskajā parkā, taču tagad tas ir pārcelts uz pilsētas Ziemeļu molu. Jau septembrī tiks uzsākta gatavošanās festivāla norisei.

«Mēs beidzot esam ieguvuši stabilu un pastāvīgu «pieraksta vietu», un esam pārliecināti, ka Soči konkursam dos jaunu dvesmu. Pagaidām vēl ir pāragri atklāt visus pārsteigumus, taču var teikt to, ka «Jaunais vilnis» ir kļuvis par plaši pazīstamu brendu. Varu uzreiz teikt - būs pilnīgi visi [izpildītāji]», teica Rumjancevs piebilstot, ka Jūrmalā konkurss vairs nekad neatgriezīšoties.

Tāpat par festivāla norisi Sočos ir sajūsmināts pilsētas galva Anatolijs Pahomovs, kurš sola konkursu organizēt pašā augstākajā līmenī.

Iepriekš vēstīts, ka «Jaunais vilnis» Jūrmalā norisinājās katru gadu jūlija beigās kopš 2002. līdz 2014.gadam. Pēc tam, kad 2014.gada vasarā Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs melnajā sarakstā ievietoja vairākus Kremlim draudzīgus izpildītājus, tika paziņots, ka konkurss vairs Jūrmalā nenotiks.

Komentāri (1136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu