Šūmahera tuvs draugs velta sirdi plosošus vārdus sportista veselības stāvoklim

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Gandrīz divus gadus pēc Mihaela Šūmahera slēpošanas negadījuma 2013. gadā, viņa veselības stāvoklis joprojām vērtējams kā neapmierinošs, taču, kamēr notiek autosportista atveseļošanās, sacīkšu pasaulē rada veidus, kā atbalstīt pirmās formulas braucējus, informē ārvalstu mediji. 

Bijušais «Ferrari» prezidents Luka de Montezemolo izrādījis cieņu Šūmaheram, veltot savu slavas zāli braucējam, kurš «pašlaik mēģina uzvarēt savu vissmagāko sacīkšu posmu». «Es šo apbalvojumu nebūtu saņēmis bez Šūmahera palīdzības, to veltu viņam, jo viņš to ir pelnījis,» savā runā teica «Ferrari» bijušais prezidents, uzsverot, ka Šūmahera situācija ir ļoti skumja.

«Viņš ir cilvēks, ar kuru kopā esmu strādājis un bijis man ļoti tuvs draugs, ar kuru es būtu gatavs dalīties it visā. Apzināties, ka viņš savas dienas pavada piekalts gultai, ir ļoti skumji,» atzina Montezemolo.

Jāatzīmē, ka Mihaels Šūmahers ir izcīnijs visvairāk uzvaru F1 vēsturē, taču 2013. gada septembrī, piedzīvojot smagu nelaimes gadījumu slēpošanas kūrortā, Šūmaheram no sacīkšu braucēja karjeras nācās atvadīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu