Atklājas pārsteidzoši fakti par Holivudas saticīgākā pāra šķiršanos (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Apmēram vienu mēnesi pēc tam, kad Holivudas aktieru pāris Dženifera Gārnere un Bens Afleks izšķīrušies, vīrietis jau atradis citu, ārvalstu izdevumam «US Weekly» vēsta vairāki avoti.

Kā izrādās, aktieris Bens Afleks šobrīd sācis satikties ar pāra bijušo bērnu aukli Kristīni Uzounianu (Christine Ouzounian). Šo sievieti no darba Dženifera Gārnere atlaida aizvadītajā pavasarī.

Avoti vēsta, ka Kristīne sāka pieskatīt pāra bērnus laikā, kad Gārnere un Afleks jau sākuši kārtot šķiršanās dokumentus. Pēc tam, kad Dženifera uzzināja, ka Bens sācis pavadīt laiku ar auklīti bez bērniem, viņa jauno dāmu atlaida. Neskatoties uz to, ka Kristīne vairs nepieskatīja populārā aktieru pāra bērnus, viņa joprojām sazinājās ar Benu.

Kristīnei tuvs avots vēsta, ka abi pirms pāris nedēļām satikušies Afleka jaunajās mājās un visu laiku sazinās viens ar otru.

«Viņa saka, ka Benam viņa ļoti, ļoti patīk,» atklājis kāds auklītei tuvs draugs. «Viņa saka, ka tā ir īsta mīlestība».

Atgādinām, ka Afleks un Gārnere par šķiršanos paziņoja vienu dienu pirms savas 10. kāzu gadadienas. Abi jau paziņojuši, ka kopīgi turpinās audzināt bērnus.

Par to, ka Dženifera Gārnere un Bens Afleks grasās šķirties bvulvārprese vēstīja jau iepriekš, tomēr pāris vēl oficiāli nebija apstiprinājis šādu lēmumu.

Afleks un Gārnere apprecējās 2005.gadā. Abiem ir trīs bērni - divas meitas un viens dēls

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu