Krīze Džolijas un Pita ģimenē - problēmas ar audžumeitu (50)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Džolijas un Pita audžumeita Zahara paziņojusi, ka vēlas atgriezties pie savas bioloģiskās mātes, raksta ārvalstu mediji.

Džolijai šāds lūgums, protams, sagādā dusmas, un viņa baidās, ka Zaharu viņai tiešām atņems. Jāatzīst, ka Džolijas uztraukums nav nepamatots, jo meitenes adopcija neesot bijusi viennozīmīga.

Kad 2005.gadā Džolija izkāmējušo 6 mēnešus veco meitenīti aizveda no Etiopijas, tika paziņots, ka viņas māte Menteauba Dauita mirusi no AIDS. Taču pēcāk izrādījās, ka tā vis nav. Sveikā un veselā Dauita apgalvo, ka no sava bērna neesot atteikusies, tāpēc pieprasa Zaharu viņai atdot.

Pati meitenīte arī aizvien biežāk saviem audžuvecākiem saka, ka vēlētos atgriezties dzimtenē. Turklāt pāra īstie un pieņemtie bērni kļūst greizsirdīgi cits uz citu, cīnoties par vecāku uzmanību un mīlestību, tāpēc spriedze mājās arvien pieaug.

Tas viss ietekmējis arīdzan Andželinas un Breda attiecības. Laulātie draugi nemitīgi strīdas, reizēm savā starpā nesarunājas. Runā, ka ģimene atrodas uz izjukšanas robežas.

Zvaigžņu pārim kopā ir seši bērni, no kuriem trīs ir bioloģiskie – meitiņa Šailo un dvīņi Nokss un Vivjena.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu