Foto: Noslēdzies festivāls «Laba Daba» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Līgatnes pagasta Ratniekos noslēdzies starptautiskais mūzikas festivāls «Laba Daba». No 31.jūlija līdz 2.augustam uz piecām skatuvēm tur uzstājās vairāk nekā 70 mūzikas apvienību un dīdžeju, piedāvājot plašu mūzikas žanru klāstu - no folkmūzikas un akustiskās mūzikas līdz rokam, no «indie» līdz «dubstep» un žanrā nenoteiktiem, atsvaidzinošiem skaņu eksperimentiem. Ieskaties fotogalerijā!

Viens no lielākajiem mūzikas notikumiem festivālā šogad bija leģendārās Lielbritānijas postpanka apvienības «The Fall» koncerts, kas paredzēts pirmajā vakarā. Kā otrās dienas galvenie mākslinieki izvēlēti «Brutto» no Baltkrievijas, kas piedāvāja enerģisku pankroka kokteili. «Brutto» līderis ir populārās baltkrievu grupas «Lyapis Trubetskoy» dibinātājs un citas Latvijā labi zināmas mūzikas apvienības - «Super Besse» - ģitārista tēvs. Tāpat festivāla apmeklētāji varēja baudīt Lielbritānijas pankroka apvienības «Subhumans» priekšnesumu.

Festivālā piedalījās arī «Rīgas modes», «Nepieradinātā folka orķestris», «Baložu pilni pagalmi», «Chomsky Chess Club», «Samba de Riga», «Zāle», «Biezoknis», «Hipstokrātija», Guntis Veilands un Lelde Riteniece, «Martas asinis», «Rīga reggae», «Sound Religion», «Aurora», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Rebel Riot», «The pink elephant», «Dzelzs vilks», «Pcholi», «Pyro trees», Kārlis Kazāks, «S.A.D.», Zaķis, «Freelancers», «Cyber Mario», «Gateris», «Jūdas graši», «Nebijušā restauratori», «Kastete», «Skandinieki», Nils Īle un «Afro Ambient», «The Sound Poets» ar akustisko programmu, «Oranžās brīvdienas», «Sus dungo», «Krampis», projekts «Buržuāziskās filosofijas marasms», «Marta migla», «Alis P» ar vienīgo festivāla koncertu šovasar, «Inokentijs Mārpls», «Auļi», «All Day Long», «Vilkači», «Bezgalībieši» un «Nohow».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu