Cilvēki atklāj nepatīkamu patiesību par Džesikas Albas ražoto produktu (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eko saules aizsarglīdzeklis, kuru ražo Džesikas Albas «The Honest Company», varbūt ir «dabīgi iegūts», «bez smaržas» un «netoksisks», taču tā lietotāji sociālajos medijos sūdzas, ka tas neaizsargā no saules apdegumiem, ziņo «TIME.com».

Saules aizsarglīdzeklis, kuru aktrises Džesikas Albas panākumiem bagātais bērnu produktu uzņēmums reklamē kā līdzekli, kas «nodrošina labāko plaša spektra aizsardzību visai ģimenei», no lietotājiem internetā saņem sliktas atsauksmes. Daudzi publicē fotogrāfijas ar saviem saules apdegumiem, kuri radušies pēc šī produkta lietošanas.

«The Honest Company» uzsvēra, ka saules aizsarglīdzekli testēja neatkarīgi eksperti, un tika saņemti pozitīvi rezultāti. «Saņemto sūdzību procents ir mazāks par pusprocentu visām pārdotajām produkta vienībām. Mēs varam galvot par šī produkta drošību un efektivitāti»

Pētījumā atklājās, ka šī līdzekļa formula tika izmainīta, samazinot cinka oksīda saturu no 20% uz 9,3%. Lielākā daļa saules aizsarglīdzekļu satur 18-25% cinka oksīda. Tai pat laikā kompānija apgalvo, ka pievienojusi citas sastāvdaļas, kas kompensē zemo cinka saturu.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu