Astotais pasaules brīnums? Bejonse turpina šķiesties ar naudu (34)

Sejas.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Bejonsē ir gana bagāta un ar statusu sabiedrībā, lai varētu tērēt naudu par piemērotu, greznu garderobi. Pirms pāris dienām māksliniece uzstādīja tēriņu rekordu, iegādājoties kurpes par 321 tūkstoti dolāru sava jaunā videoklipa filmēšanai.

Tiek ziņots, ka kurpes izgatavojusi angļu kompānija «House of Borgezie», bet dizainu veidoja dizainers Kriss Šellis, kurš devās uz Losandželosu, kur veselas četras stundas mērīja dziedātājas kājas.

Tas bija nepieciešams, jo, lai izgatavotu šādas kurpes,  izmēri jāzina precīzi līdz milimetram. Kurpes rotā 1290 briljanti, kuru kopsvars ir 65,5 karāti, tās nepārtraukti vizuļo un ir ikvienas sievietes sapnis.

Dizainers šādus apavus uzskata par astoto pasaules brīnumu.

Dziedātājas Bejonses fani jau vairākkārt bijuši pārsteigti par viņas izšķērdību. Pirms kāda laika sociālo tīklu lietotāji pauda sašutumu par to, kā Bejonse baseinā izlej vairākas 20 tūkstošus vērtas šampaniešu pudeles.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu