Fotoreportāža: Rīgā sācies mūzikas festivāls «Kubana» (95)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

6.augustā Lucavsalas dienvidu daļā ar vērienu sācies mūzikas festivāls «Kubana». Fotogalerijā ieskats no festivāla pirmās dienas.

Četru dienu laikā klausītājus priecēs grupa HIM no Somijas, «D12», «Panic! At The Disco», «Holliwood Undead» un «Kill The Noise» no ASV, «Delfin», «Leningrad», «Bravo», «Elizium», «Zero People», «NAIV» un «Animal Jazz» no Krievijas, «Infected Mushroom» no Izraēlas, «Gus Gus» no Islandes, «Trubetskoy» no Baltkrievijas, «Skindred» no Lielbritānijas, «Koza Mostra» no Grieķijas, «Gomadi&Monster» no Spānijas, «Backyard Babies» no Zviedrijas un citi mākslinieki. Festivāla īpašais viesis būs dziedātājs Ļevs Ļeščenko no Krievijas.

Festivāla koncerti notiek uz divām skatuvēm. Festivāls norisināsies no 6. līdz 9.augustam.

Līdzās muzikālajai programmai festivāla apmeklētājiem pieejamas dažādas āra kafejnīcas, pludmale, telšu pilsētiņa, autogrāfu sesijas paviljons un rotaļu laukumi bērniem.

Jau ziņots, ka šogad uz Rīgu pārcelts popmūzikas festivāls «Kubana», kura rīkošanu plānotajā norises vietā aizliegušas Krievijas Kaļiņingradas apgabala varasiestādes. Festivāls «Kubana» tiek rīkots kopš 2009.gada.

Arī šoreiz sociālajos tīklos vairāki cilvēki izrādīja nepatiku par skaļo troksni, kurš nāk no pasākuma Lucavsalā.

Komentāri (95)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu