Izziņots papildu koncerts «Dons. Ceļojums» (25)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Dzintaru koncertzālē 24.augustā norisināsies vēl viens koncerts «Dons. Ceļojums», kas kopā ar 25.augustā un 26.augustā notiekošajiem koncertiem noslēgs Dona koncertprogrammu, informēja mūziķa pārstāvji.

Šie būs Dona pēdējie koncerti līdz 2017.gadam, kad gaidāms viņa jaunais mūzikas albums. Koncertprogrammā «Dons. Ceļojums» iekļauti gan mūziķa populārākie hiti, gan dziesmas no jaunākā albuma «Sibīrija», kas veidots, Donam iedvesmojoties no vairāk nekā 25 000 kilometru garā ceļojuma līdz pat Vladivastokai un Varanasi, Indijas vecākajai pilsētai.

«Sirsnība un starojums no klausītājiem dod emocijas, biezas, brīžiem tādas, ko grūti savaldīt un uzreiz saprast - to visu vajadzēja atšķetināt un atkal sakopot. Šīs visas emocijas savijušās jaunajā koncertprogrammā,» teicis Dons.

Koncertā izskanēs arī dziesma «Vilks», kas tikko laista klajā singla formātā. Lai gan dziesmas mūzika tika sacerēta pirms astoņiem gadiem, tā iekļauta albumā tikai tagad, kad rasti arī dziesmas vārdi. «Kādreiz es būšu nekaunīgs vilks, ātri un precīzi motors man vilks. Medaļu balvā spalvās man kārs. Sarkangalvītes - apkalpot nieks. Aitām un zaķiem dāvāts tiks prieks, pikantas baumas laumas sāks tīt,» dzied Dons. Dziesmas «Vilks» vārdu autors ir Ingus Bērziņš, mūzikas autors - Dons, dziesmas producents - Kaspars Ansons. Ierakstā bungas iespēlējis Rihards Fedotovs, bet skaņu miksējis Krišjānis Geidāns. Ieraksts tapis studijā «Anson's Lab». Tas ir ceturtais singls no albuma «Sibīrija», un tas seko līdz šim izdotajām dziesmām «Medus pods», «Pašā ielas galā» un «Dieviņš».

Biļetes uz koncertiem «Dons. Ceļojums» pieejamas «bilesuparadize.lv» un tās tirdzniecības kasēs.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu