Baltijas valstīs turpinās degvielas cenu kritums (49)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās jau ceturto nedēļu turpinājies degvielas cenu kritums, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Tāpat dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, savukārt zemākā cena - Tallinā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,214 eiro litrā, kas ir par 0,8% mazāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,9% un bija 1,084 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,221 eiro litrā, kas ir par 2,6% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, samazinājusies par 2,8% un bija 1,109 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā saruka par 0,8% un piektdien bija 1,175 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena Tallinā kritās par 1,8% un bija 1,065 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā un Rīgā šonedēļ nav mainījusies un bija attiecīgi 0,529 eiro un 0,565 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena kritās par 1,1% - līdz 0,531 eiro par litru.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu