Aizturētais pedofils ir gados jauns vīrietis, kurš dzīvojis Imantā (387)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dauntlessghost, CC BY-NC-ND 2.0

Biedrības «Stop drugs» vadītājs Sandris Bergmanis pauž pārliecību, ka policijas aizturētais vīrietis noteikti ir vairāk nekā gadu meklētais Imantas pedofils. Viņš norāda, ka aizturētais ir Imantas iedzīvotājs.

Bergmanis sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka «aizturētā persona 100% ir Imantas pedofils, kurš dzīvo Imantā».

Viņš ir pārliecināts, ka to, ka tas ir Imantas pedofils, apstiprinās DNS analīzes.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis LNT apliecināja, ka aizturētais pedofils ir gados jauna persona, kuram «nav īpaši vairāk par 20 gadiem». Tomēr konkrētāku informāciju par aizturētā vecumu ministrs neatklāja.

Biedrība «Stop drugs» aktīvi iesaistījās pedofila meklēšanā, sākotnēji veidojot arī iedzīvotāju patruļas Imantas mikrorajonā.

Kā ziņots, Valsts policija pagājušajā nedēļā ir aizturējusi tā dēvēto Imantas pedofilu.

Ministrs sarunā Latvijas Televīzijā pirmdienas rītā sacīja, ka likumsargi vīrieti aizturējuši pagājušajā nedēļā, taču norādīja, ka plašāku informāciju par noziedznieka aizturēšanas apstākļiem policija sniegšot pirmdienas pēcpusdienā.

Kozlovksis norādīja, ka likumsargiem izdevies «noziedznieku izskaitļot un aizturēt», taču tas nav noticis laikā, kad vīrietis veicis jaunu noziegumu.

Ministrs tāpat norādīja, ka šoreiz policistiem ir pārliecība, ka aizturētais ir tieši meklētais Imantas pedofils, nevis kāda cita persona.

Kā informē Valsts policija, Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija ir aizturējusi personu, kura pērn februārī, martā un oktobrī Imantā un Zasulaukā veica seksuāla rakstura uzbrukumus četrām mazgadīgām meitenēm.

Likumsargi detalizētu informāciju par lietas izmeklēšanas gaitu un personas notveršanu medijiem sniegs plkst.13 preses konferencē.

Preses konferencē runās Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs.

Kā ziņots, Valsts policija kopš pagājušā gada marta bija iesaistījusi lielus resursus, lai notvertu Imantas pedofilu.

Komentāri (387)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu