Video: Policija atklāj detaļas par Imantas pedofila aizturēšanu (200)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija pagājušajā nedēļā ir aizturējusi tā dēvēto Imantas pedofilu. Kā informēja Valsts policija, Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija ir aizturējusi personu, kura pērn februārī, martā un oktobrī Imantā un Zasulaukā veica seksuāla rakstura uzbrukumus četrām mazgadīgām meitenēm.

Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs pirmdien žurnālistiem atklāja, ka pagājušajā trešdienā vēlu vakarā ir aizturēts tā dēvētais Imantas pedofils, bet piektdien tiesa viņam piemēroja apcietinājumu.

Viņš apstiprināja, ka ir sakrituši DNS paraugi, kas apliecina, ka aizturētais ir pedofils, kas izdarīja noziegumus pērn janvārī, martā un oktobrī.

Aizturētais ir 20 gadus vecs. Viņa deklarētā dzīvesvieta ir ārpus Rīgas reģiona, taču ar Imantu viņu saista radu dzīvesvietas.

Zināms, ka aizturēšanas brīdī pie šīs personas bija gāzes ierocis, tāpēc – ja šo noziedznieku būtu mēģinājuši aizturēt neprofesionāli cilvēki, viņš varēja izrādīt pretošanos. Tāpat zināms, ka aizturētais pārvietojies ar sabiedrisko transportu un izvairījies no videonovērošanas kamerām.

Noziedznieka aizturēšanā specvienība nebija iesaistīta.

Aizturētais sadarbojas ar izmeklēšanu un stāsta, kā novērojis un izsekojis bērnus.

Jau ziņots, ka Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis LNT pirmdienas rītā apliecināja, ka aizturētais pedofils ir gados jauna persona, kuram «nav īpaši vairāk par 20 gadiem».

Kā ziņots, Valsts policija kopš pagājušā gada marta bija iesaistījusi lielus resursus, lai notvertu Imantas pedofilu.

Komentāri (200)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu