Benedikts Kamberbačs lūdz nefilmēt «Hamleta» teātra izrādes (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktieris Benedikts Kamberbačs lūdzis fanus nefilmēt «Hamleta» teātra iestudējumu, kurā spēlē galveno lomu, ziņo vietne «DigitalSpy.co.uk».

39 gadus vecais Kamberbačs vispirms pateicās faniem par ierašanos, bet pēc tam lūdza nefilmēt izrādes, jo kameru un viedtālruņu klātbūtne esot ļoti traucējoša.

«Aktierim uz skatuves nav nekā mazāk patīkama kā kameras,» viņš teica.

Viņš piebilda, ka «Barbican» centrs pirmdien izvietošot zālē ierīces, kas spēj noteikt, vai telpā notiek filmēšana. Filmētāji tiks izraidīti no zāles.

«Es gribu jums ko lūgt. Tā kā neizmantoju sociālos tīklus, es ļoti novērtētu, ja jūs par to tvītotu, blogotu un lietotu mirkļbirkas,» teica Kamberbačs. «Citādi es nespēju jums sniegt neaizmirstamu aktierspēli, kas paliks jūsu prātos, nevis tālruņos.»

Kamberbača aktierspēle guvusi dažādus vērtējumus no teātra kritiķiem. Kamēr vieni to sauc par «elektrizējošu», citi raksturojuši kā «Hamletu bērniem, kuri auguši Mulenrūžā».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu