Sabiedriskais transports un autostāvvietas Rīgas svētku laikā ir bez maksas (13)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgas svētku laikā sestdien, 15.augustā, un svētdien, 16.augustā, sabiedrisko transportu un autostāvvietas varēs izmantot bez maksas, aģentūrai BNS pavēstīja «Rīgas satiksmes» pārstāvis Viktors Zaķis.

Regulējums gan neattiecas uz minibusiem, nakts satiksmes maršrutiem un retro tramvaju.

Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo «Rīgas satiksme», Rīgas svētku laikā varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes autostāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama. Tur par automašīnas novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem, paskaidroja Zaķis.

Saistībā ar pasākumiem, kas norisināsies Lucavsalā, sestdien un svētdien 40.maršruta autobusi apstāsies un uzņems, kā arī izlaidīs pasažierus pieturvietā «Lucavsala» virzienā uz Ziepniekkalnu.

Zaķis informēja, ka 11.maršruta tramvaji brīvdienās kursēs pēc pagaidu kustības saraksta, lai nodrošinātu Rīgas iedzīvotāju un viesu nokļūšanu Mežaparkā un Rīgas Zooloģiskajā dārzā. Svētdien pirms un pēc rokgrupas «BI-2» koncerta 11.tramvaja maršrutā tiks nodrošināti papildu reisi atbilstoši pasažieru plūsmai.

Naktīs no sestdienas uz svētdienu un no svētdienas uz pirmdienu transporta kustība atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks nodrošināta līdz plkst.1 no pilsētas centra. Papildu reisi tiks nodrošināti: 3., 11., apvienotajā 12., 23. un 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51. un 53.autobusa maršrutā, 9., 14., 15., 17., 18., 22. un 27.trolejbusa maršrutā, kā arī 4., 5., 6., 7., 10. un 11.tramvaja maršrutā.

Minibusi svētkos kursēs pēc sestdienu, svētdienu un brīvdienu grafika.

Nakts satiksme tiks organizēta naktī no piektdienas uz sestdienu un no sestdienas uz svētdienu.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu