Rīgas svētku pasākumos sestdien rekordliels apmeklētāju skaits (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauma Kalniņa

Sestdien  Rīgas svētku  pasākumus, tajā skaitā lielkoncertu «Rīgas sirds» un svētku uguņošanu 11.novembra krastmalā, apmeklēja  vairāk nekā 200 000 rīdzinieku un pilsētas viesu, apgalvo Rīgas domē (RD), atsaucoties uz  Valsts policijas apkopoto informāciju.

RD norāda, ka iepriekšējos gados tik daudz skatītāju pilsētas svētku pasākumi pulcēja visu svētku dienu laikā.

Rīgas svētkos rīdziniekiem un pilsētas viesiem dota iespēja apmeklēt un līdzdarboties vairāk nekā 80 dažādos pasākumos, kas risinās gan Rīgas centrā, gan pilsētas apkaimēs. Šogad svētku notiek Rīgas ostas 815.jubilejas zīmē, tāpēc daudzas aktivitātes saistītas ar ūdeni, ostu un notikumiem senajās ostās.

Svētdien svētki turpinās, ar folkfestivālu Spīķeru kvartālā, seniem Rīgas kuģiem, rokenrola koncertu 11.novembra krastmalā, ar Līvu dienu Vērmanes dārzā, ielu cirka mākslinieku priekšnesumiem, aktivitātēm renovētajos parkos – Ziedoņdārzā un Grīziņkalnā, kā arī ar bērnu, sporta pasākumiem un daudzveidīgu izklaides programmu.

Arī svētdien sabiedriskais transports ir bez maksas.

Ar pasākumu programmu var iepazīties Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv, kā arī svētku informācijas centros, kur pieejama pasākumu programma un brošūra drukātā veidā. Aktuālajām ziņām var sekot līdzi sociālajos tīklos: www.twitter.com/rigassvetki, www.facebook.com/RigasSvetki.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu