Francija pārtrauc Malaizijas lidmašīnas atlūzu meklēšanu (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

 Francija pirmdien paziņoja, ka tā pārtrauc tai piederošās Reinjonas salas apkaimē Indijas okeānā pērn pazudušās Malaizijas lidmašīnas atlūzu meklēšanu. Desmit dienas ilgusī operācija noslēgusies bez rezultātiem.

Salas varasiestādes gan paziņoja, ka meklēšanas komandas saglabās modrību.

29.jūlijā Reinjonas krastā tika izskalota lidmašīnas spārna daļa. Malaizijas premjerministrs vēlāk apstiprināja, ka tā ir pērn pazudušās lidmašīnas atlūza.

Atradums raisīja cerības, ka beidzot tiks noskaidrots, kas noticis ar pērn mīklainos apstākļos pazudušo lidmašīnu. Izmeklētāji pārmeklēja okeānu 10 000 kvadrātkilometru lielā platība, kā arī Reinjonas austrumu piekrasti.

Tomēr meklēšanas operācijā «nav identificēts nekās tāds, kam varētu būt saistība ar lidmašīnu», paziņoja Francijas valsts pārstāvis salā Dominiks Sorēns.

Malaizijas lidmašīna ar 239 pasažieriem un apkalpes locekļiem pazuda pērn 8.martā, nezināmu iemeslu dēļ mainot kursu lidojumā starp Kualalumpuru un Pekinu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu