Skip to footer
Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Gatavojam ziemai! Saldskābais kabaču lečo (31)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Recepte ziemas krājumu papildināšanai.

Sastāvdaļas:

  • 2 kg kabaču
  • 5 gab. paprikas
  • 10 nelieli sīpoli
  • 1 glāze cukura (var likt mazāk)
  • 100 g etiķa vai 2 ēd. k. esences
  • 2 ēd. k. sāls
  • 150 g eļļas
  • 350 g tomātu pastas (var likt mazāk)
  • 1 l ūdens

Pagatavošana:

1) Kubiņos sagriež kabačus, liek ūdenī un vāra 20 minūtes.

2) Pēc tam pieber kubiņos sagrieztu papriku un vāra 10 minūtes.

3) Pēc tam pievieno kubiņos sagrieztus sīpolus un vāra 3 minūtes.

4) Tad pievieno visu pārējo, mazliet pavāra, lai sajaucās un karstu pilda burkās.

Komentāri (31)
Nepalaid garām
Uz augšu