Jūlijā neauglības ārstēšanai saziedoti vairāk nekā 2,5 tūkstoši eiro (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Turpinot ziedojumu vākšanas kampaņu, lai palīdzētu ģimenēm piepildīt sapni par ilgi gaidīto bērniņu, pilnībā apmaksājot medicīniskās apaugļošanas kursu, jūlijā ir saziedoti 2599,27 eiro,» informē Laila Vārtukapteine, SIA «ELVI Latvija», kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja un idejas autore, komercdirektore.

http://www.egv.lv/lv/contacts/campaign.php

Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansējums pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm, no kurām divas – Zemgalē un Latgalē – ir sagaidījušas savu ilgi loloto bērniņu.

Sniegt finansiālu atbalstu kampaņai var:

  • ziedojot akcijas kastītēs visos veikalos ELVI, «DOMO», «AlkOutlet», ātrās ēdināšanas restorānos «Hesburger», Klīnikā EGV, degvielas uzpildes stacijās VIRŠI-A un lietotu preču mazumtirdzniecības veikalos KRISTĪNE-RR;

  • zvanot 90006282 (viens zvans ir 1,42 eiro) vai

  • veicot pārskaitījumu uz ziedojuma kontu LV37HABA0551034195731.

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst kopš 2013.gada pavasara, un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī.

www.labudarot.lv

http://www.taurenaefekts.lv/

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu