Krievu dziedātāja: Jūrmala ir zvejnieku ciematiņš, kurš kļuvis slavens «Jaunā viļņa» dēļ (684)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Jūrmala ir zvejnieku ciematiņš, kurš kļuvis slavens, pateicoties festivālam «Jaunais vilnis», šādu viedokli intervijā portālam «gazeta.ru» paudusi dziedātāja Valērija.

Uz jautājumu, vai Soči varēs uzņemt festivālu «Jaunais vilnis» augstākā līmenī, nekā Jūrmala, dziedātāja atbildēja: «Jūrmala ir parasts zvejnieku ciematiņš, kas popularitāti iemantojis, pateicoties festivālam. Tur īsti nav nekādas infrastruktūras, ļoti maz restorānu, un tie paši ir ļoti viduvējas kvalitātes, nav kur pastaigāties. Mākslinieki tika izmitināti kaut kādās koka būdiņās. Svētku un festivāla atmosfēru radīja paši cilvēki, kuri alka pēc vienotības un saskarsmes.

Dziedātāja piemetinājusi, ka «Jaunajam vilnim» paveicies ar Sočiem - «te ir labas viesnīcas, kādu nav Jūrmalā, te ir komfortabli.»

Jāatgādina, ka šogad konkurss «Jaunais vilnis» pārcelts no Jūrmalas uz Sočiem. Nesen konkursa norises laiks tika pārcelts uz rudeni - «Jaunais vilnis» šogad notiks no 8.līdz 11.septembrim.

Komentāri (684)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu