Vīrietis Kokneses novadā pastrādā šaušalīgu dzimumnoziegumu ar zīdaini

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāds lasītājs informēja portālu «Apollo» par šaušalīgu notikumu Kokneses novada Iršu pagastā, kur kāds vīrietis 22.augustā esot seksuāli izmantojis savu septiņus mēnešus veco bērnu. «Apollo» sazinājās ar Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldi un Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu, lai sīkāk noskaidrotu notikušā apstākļus un bērniņa stāvokli.

Lasītājs pastāstīja portālam, ka kādā dzīvoklī alkohola lietošanas laikā, kur piedalījušās divas sievietes un viens vīrietis, esot pastrādāts dzimumnoziegums ar septiņus mēnešus vecu bērniņu. Sievietes esot izgājušas un atstājušas bērnu kopā ar vīrieti, taču, kad atgriezušās, atradušas bērniņu kritiskā stāvoklī – kājiņas esot bijušas izvērstas katra uz savu pusi un viņš asiņojis. Bērniņš smagā stāvoklī esot nogādāts slimnīcā.

Lasītājs arīdzan atklāj, ka šai ģimenei alkohola lietošana esot ikdiena, jo pāris gadus atpakaļ viņi jau esot zaudējuši 1-2 gadus vecu bērniņu.

Valsts policijas pārstāve Diāna Purviņa sarunā ar «Apollo» pastāstīja, ka policija ir saņēmusi telefonisku informāciju no ārstniecības iestādes, un ir uzsākts kriminālprocess saskaņā ar 160.panta 6.daļu. «Ir aizturēts vīrietis un notiek izmeklēšana. Iesākumā kriminālprocess tika uzsākts pēc 159.panta, taču pēc tam tika pārkvalificēts,» viņa atklāj. Vairāk informācijas Purviņa šobrīd nevarot sniegt.

Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Komunikāciju un mārketinga daļas vadītāja Dace Preisa apstiprināja, ka 22. augustā BKUS tika nogādāta 10 mēnešus veca meitenīte. «Pēc operācijas, kuras laikā tika uzliktas vairākas šuves, bērna stāvoklis ir apmierinošs. Par notikušo ir ziņots policijai. Vai apstiprināsies aizdomas par seksuālu vardarbību, būs zināms pēc ekspertīzes uzsāktā kriminālprocesa ietvaros,» pastāstīja D.Preisa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu