Aizdomās par zīdaiņa seksuālu izmantošanu aizturētais vīrietis sitis civilsievu (51)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lanier67, CC BY-NC-ND 2.0

Aizdomās par zīdaiņa seksuālu izmantošanu aizturētais iepriekš sitis civilsievu, kādēļ viņa uz laiku dzīvoja krīzes centrā, bet pēc tam viņai tika ierādīts dzīvoklis Koknesē, Latvijas Televīzijas «Panorāmai» pirmdienas vakarā pastāstīja Kokneses novada pašvaldības vadītājs Dainis Vingris.

«Par ģimeni to laikam nevar saukt. Pagājušajā gadā šī sieviete dzīvoja kopā ar šo vīrieti civillaulībā, viņai bija viens bērns un viņa bija otrā gaidībās. Šis vīrietis vardarbīgi rīkojās, un ar sociālā dienesta palīdzību sieviete tika ievietota krīzes centrā. Viņa tika sista. Viņa nodzīvoja krīzes centrā, saņēma psihologa palīdzību. Sociālais dienests vērsās domē, uzskatot, ka viņa turpmāk nevar būt šī vīrieša tuvumā. Atradām viņai divistabu dzīvokli Koknesē,» stāstīja pašvaldības vadītājs.

Uz Iršu pagastu, kur dzīvojis vīrietis, sieviete ar bērniem, iespējams, devās apciemot savu māti. Bāriņtiesai tagad būs jālemj par to, vai bērni var palikt pie mātes.

«Viss būs atkarīgs no tā, kāds būs policijas atzinums, mēs nezinām, vai tikai vīrietis bija lietojis alkoholu, vai arī sievietes bija lietojušas alkoholu, uz cik ilgu laiku viņas bērnu bija atstājušas,» norādīja mērs.

Jau ziņots, ka 1961.gadā dzimušais vīrietis 22.augustā aizturēts pēc informācijas saņemšanas no ārstniecības iestādes par to, ka ar 10 mēnešus vecu meiteni veiktas netiklas darbības.

Sākts kriminālprocess pēc 160.panta 6.daļas par seksuālu vardarbību. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Vai zīdainis ticis izvarots, noskaidros ekspertīzēs.

Bērna stāvoklis pēc veiktajām operācijām ir apmierinošs.

Komentāri (51)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu