Jānis Jurkāns vasaru bauda kopā ar mīļāko (214)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jau bija pierimušas skaļās runas par Ilzes un Jāņa Jurkānu laulības iziršanu. Vēl nesen abi kopā apmeklēja saviesīgus pasākumus, kas varēja liecināt, ka abu attiecības uzlabojušās un, iespējams, pāris nostājies uz salabšanas ceļa.

Šodien žurnāls «Kas Jauns» publicējis fotoattēlus no Jāņa Jurkāna šīs vasaras atpūtas, kurās redzams, ka Jurkāns laiku vada kopā ar Lindu Apsi - sievieti, kuru žurnāls «Kas Jauns» pieķēra šiverējam pa Jurkānu pāra dzīvokli Ilzes prombūtnes laikā.

Kopš janvāra Ilze Jurkāne saimnieko Rīgas dzīvoklī, bet Jānis Jurkāns dzīvo abu kopīgi celtajā lauku īpašumā Liepupē. Žurnāls «Kas Jauns» bija liecinieki tam, ka mīlniekus joprojām saista nepieciešamība pēc savstarpēja atbalsta un klātbūtnes.

Kamēr Jānis Jurkāns bija aizņemts ar mīļāko laukos, Ilze Jurkāne baudīja Kalnciema kvartāla piedāvātos kultūras pasākumus.

Pirms mēneša Ilze Jurkāne paudusi, ka oficiālu šķiršanos ar Jāni Jurkānu vēl neesot iesniegusi.

Komentāri (214)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu