Brūss Viliss atsaka Vudijam Allenam (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Brūss Viliss atteicies no dalības režisora Vudija Allena jaunākajā filmā, lai visu uzmanību veltītu savai pirmajai lomai Brodvejā.

Filmu sērijas «Die Hard» («Cietais rieksts») zvaigzne bija starp pirmajiem Holivudas aktieriem, kuri iesaistījās Allena jaunākajā projektā. Taču nu režisora pārstāvji apstiprinājuši vietnei «Deadline.com», ka Viliss tomēr atteicies no filmēšanās kinolentē, kuras uzņemšana sākās šomēnes.

Tā vietā 60 gadus vecais Viliss gatavosies lomai teātra uzvedumā «Misery» («Mizerija»), kas balstīts uz rakstnieka Stīvena Kinga romānu ar tādu pašu nosaukumu. Pirmizrāde būs šī gada rudenī.

«Deadline.com» ziņo, ka Allens esot apņēmies sameklēt Vilisa aizvietotāju pietiekami ātri, lai tas neaizkavētu filmas izdošanas datumu.

Allena gaidāmajā kinolentē spēlē vairāki slaveni aktieri, tostarp Kristena Stjuarte, Džesijs Eizenbergs, Bleika Laivlija un Pārkers Posijs.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu