Benksijs noraida aizdomas par izstādes «Dismaland» apmeklētāju izjokošanu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu grafiti mākslinieks Benksijs noliedz baumas, ka viņš esot apzināti aizturējis biļešu pārdošanu internetā un izraisījis drūzmēšanos pie jaunās izstādes «Dismaland» ieejas.

Biļešu tirgošanu internetā nācās apturēt pavisam drīz pēc tās sākšanās, jo vietne lielā apmeklētāju pieplūduma dēļ pārstāja darboties. Biļešu tirdzniecība atsākās otrdien, taču sūdzības par tehniskām problēmām daļai fanu lika domāt, ka Benksijs cenšas viņus izjokot.

Taču Benksija preses pārstāve noliegusi fanu aizdomas. Viņa uzsver, ka vietne esot «simtprocentīgi īsta» un problēmas radušās «milzīgā pieprasījuma» dēļ.

Arī Ziemeļsomersetas dome, kas sadarbojās ar Benksiju izstādes veidošanā, apstiprinājusi, ka vietne esot funkcionāla.

«Vieglāk nopirkt biļetes uz «The Beatles» koncertu, nevis tikt «Dismaland» izstādē,» tvīto kāda Benksija daiļrades cienītāja.

«Dismaland» izstādīti vairāk nekā 50 mākslinieku darbi. To vidū ir Demjens Hērsts, Dženija Holcere, Džimijs Kotijs, kā arī Benksijs.

Vairāki eksponāti veidoti kā karuseļi un atrakcijas. Benksijs izstādi raksturo kā «ģimenes atrakciju parku, kas nav piemērots bērniem».

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu