Neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros piedzimis trešais bērniņš (18)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šāgada 7.jūlijā ģimenei no Rīgas, kurai neauglības ārstēšanas kampaņas ietvaros tika piešķirts finansējums pilnīgi apmaksātajai medicīniskās apaugļošanas procedūrai, piedzimis bērniņš. „Tas ir jau trešais dzimušais bērniņš kampaņas ietvaros, kas ir brīnišķīga ziņa gan kampaņas atbalstītājam, gan Latvijas sabiedrībai kopumā!” atzīst Laila Vārtukapteine, SIA „ELVI Latvija”, kas ir galvenā neauglības ārstēšanas kampaņas atbalstītāja, komercdirektore.

Pateicoties uzņēmumu un cilvēku ziedojumiem, divos gados finansiālais atbalsts pilnīgi apmaksātajam medicīniskās apaugļošanas kursam būs sniegts jau 17 ģimenēm, no kurām trijās piedzimuši bērniņi: 16.martā Zemgalē dzimis puika, 2.maijā – meitene Latgalē un 7.jūlijā – puika Rīgā.

„Vēlamies, lai šī skaistā vēsts ir pamudinājums ikvienam – topošajiem vecākiem saņemties un pieteikties kampaņai, savukārt tiem, kas vēlas atbalstīt finansiāli un sniegt savu artavu, lai palīdzētu īstenot kādas ģimenes sapni par ilgi gaidīto bērniņu. Jo ikviens sapnis, vēlēšanās ir tā vērta, lai tiktu īstenota!” atzīst SIA “KRISTĪNE-RR” valdes priekšsēdētājs Sergejs Aleksāns.

http://www.egv.lv/lv/contacts/campaign.php

Neauglības ārstēšanas kampaņa ilgst kopš 2013.gada pavasara un tās mērķis ir vērst Latvijas sabiedrības uzmanību uz reproduktīvās veselības jautājumiem un to risināšanas iespējām, kas tiešā veidā ir saistīts ar demogrāfijas situācijas veicināšanu valstī.

.

http://www.taurenaefekts.lv/

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu