Antonio Banderass sācis mācīties koledžā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Spāņu aktieris Antonio Banderass mācās modes dizainu prestižajā Centrālajā Sentmārtina koledžā Londonā.

55 gadus vecais aktieris tviterī publicēja fotogrāfiju, kurā stāv starp vairākiem manekeniem. «Sākusies otrā mācību nedēļa Centrālajā Sentmārtina koledžā. Smagi, aizraujoši, nopietni un interesanti - viss uzreiz,» viņš raksta.

Banderass sacīja, ka sācis mācīties modes dizainu, jo gribējis apgūt ko jaunu. Noliekot elkoņus uz darba galda, es jūtos ļoti jauns. Es cenšos saprast citu realitāti un citu jomu,» viņš teica.

Centrālajā Sentmārtina koledžā studējuši tādi slaveni modes dizaineri kā Aleksandrs Makvīns un Stella Makartnija.

Banderass pieteicās apmācībām aprīlī, kad izjuka viņa un aktrises Melānijas Grifitas laulība. Viņš cer, ka pārcelšanās uz Lielbritāniju stiprinās viņa attiecības ar ģimeni un 18 gadus veco meitu Stellu Banderasu.

«Es gribētu pavadīt vairāk laika ar savu ģimeni. Tā ir manas dzīves lielākā neveiksme,» Kolumbijas telekanālam «Caracol TV» vaļsirdīgi atzinās Banderass. «Tagad vissmagākā nasta uz maniem pleciem ir tas, ka nepavadu pietiekami daudz laika ar ģimeni.»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu