Par zīdaiņa seksuālo izmantošanu aizturētais sniedzis liecības, norādot veiktās darbības (46)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ib Aarmo, CC BY-NC-ND 2.0

Aizdomās par desmit mēnešus vecā zīdaiņa izvarošanu turētais vīrietis ir sniedzis liecības, norādot veiktās darbības, un nav šaubu, ka noticis noziegums, LNT raidījumā «900 sekundes» atklāja Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis.

Ķuzis uzsvēra, ka arī šī nozieguma gadījumā svarīga ir sociālā vide.

«Jebkuram noziegumam, arī seksuālam noziegumam, apakšā ir sociālā vide. Policija ir jau represīvā iestāde, kur šī persona nonāk, ja ir jau cietušās personas,» uzsvēra Ķuzis.

Ķuzis tāpat norādīja, ka policija nepieļaus un darīs visu iespējamo, lai šis bērns nenokļūtu atpakaļ šajā ģimenē.

Kā ziņots, aizdomās par netiklu darbību veikšanu ar desmit mēnešus vecu meitenīti Kokneses novadā tika aizturēts 1961.gadā dzimis vīrietis - cietušā mazuļa mātes draugs, kuru vietējie raksturo kā vardarbīgu un agresīvu alkoholiķi, kurš, būdams skaidrā, gan uzvedies normāli. Patlaban šim vīrietim kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums. Noziegums varētu būt pastrādāts, kamēr bērna māte bija uz neilgu laiku atstājusi savu meitiņu drauga uzraudzībā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja BKUS pārstāve Dace Preisa, meitenītei veiktas vairākas operācijas un patlaban viņas veselības stāvoklis ir apmierinošs. Bērnam uzliktas šuves.

Komentāri (46)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu