Improvizācijas šovs «Spiediens» dodas septītajā sezonā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

9. un 10. septembrī radošā apvienība «Spiediens» uzsāks 7. humora sezonu, portālam «Apollo» vēsta apvienības pārstāvji.

«Šogad pārsteigsim vēl vairāk! Esam paplašinājuši radošo kolektīvu, aicināsim improvizatoru ampluā iejusties sabiedrībā zināmas personas, organizēsim starptautisku improvizācijas teātra festivālu rudenī un, protams, iemīļoto kopizrādi ar citiem, lielākajiem improvizācijas teātriem sezonas noslēgumā. Plānojam uzņemt arī spēlfilmu, sadarbojoties ar kādu tautā iemīļotu režisoru, bet šis lai paliek nelielā intrigā», komentē radošās apvienības «Spiediens» producents Krišjānis Caune.

«Spiediens» komanda ir paplašinājusies un tai ir pievienojušies četri lieliski improvizatori. Trīs no tiem - Mārcis Viļums, Kaspars Žūriņš un Gatis Kurzemnieks iepriekš darbojušies improvizācijas teātrī «Improvīns». Savukārt, Mārtiņš Kozlovskis jeb tautā vairāk zināms kā ūsainais Kozmens no LTV raidījuma «Ciemos», ar «Spiedienu» sadarbojas jau no 2012. gada, bet šis gads viņam būs pirmais uz «Spiediens» lielās skatuves.

Sezonas atklāšanas šovā, 9.septembrī, uz skatuves kopā ar «Spiediens» pamatsastāva aktieriem, kāps šarmantā dziedātāja, Aija Andrejeva: «Vienmēr ir gribējies piedalīties «Spiediens» šovā, bet līdz šim nebija laika! Beidzot tas ir atradies un ļoti priecājos par šo iespēju! Improvizācija nav mana stiprā puse, bet nemēģinot nekas nevar sanākt. Man patīk sevi drusku palauzt un iesaistīties interesantos pasākumos. Tāpēc šī piedalīšanās ir - baigi forši!»

Savukārt, nākamās dienas, 10.septembra šovā, īpašais viesis būs populārais hip-hop mūzikas izpildītājs Ģirts Rozentāls jeb Ozols.

Līdz šim šovos, uz «Spiediens» skatuves, improvizatoru ampluā iejutušies tādi viesi, kā Laura Ikauniece- Admiņa (vieglatlēte septiņcīņā un pieccīņā), Artūrs Šingirejs jeb Dons (mūziķis), Jānis Jarāns (neatkarīgais aktieris), Anna Lieckalniņa (personības izaugsmes trenere), Dārta Daneviča (Dailes teātra aktrise), Sandra Kļaviņa (JRT aktrise) un citi.

Uz tikšanos koncertzālē «Godvil», Brīvības gatvē 214b, lai atkal kopā darītu to, kas dzīvē ir vissvarīgākais - smietos. Biļešu iegāde www.spiediens.com

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu