Liene Šomase laiž klajā jaunu dziesmu un videoklipu (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Šomase atver jaunu lapaspusi un publicē pirmo dziesmu no nākamā gada pavasarī gaidāmā jaunā albuma. «Mikrofona ieraksti» portālam «Apollo» vēsta, ka dziesma «Mūsu laiks» ir stāsts par pacietību, izturību un cīņas sparu ceļā uz savu mērķi! Tāpēc dziesmas videoklipa veidošanā iesaistīti arī Valmieras jaunie sportisti. 

Pazīstamās vācu komponistes Kristīnas Bahas, Vācijā super populāro dziesmu «Atemslos durch die nacht» latviskojis Guntars Račs un dziesmas koncerta pirmizrāde notiks jau šo sestdien 5. Septembrī Liepājas Olimpiskajā centrā, Rača jubilejas lielkoncertā «Dzimis Liepājā», kurā Liene uzstāsies kopā ar dziesmas video redzamajām deju studijas «Gemstone Studio» dejotājām.

Jaunajai dziesmai tapis arī iedvesmojošs video, kurā piedalījušies «Valmieras Bērnu sporta skolas» audzēkņi un treneri, kā arī «Valmieras Bērnu sporta skolas», «Augstas klases sportistu sagatavošanās centra» BMX sportisti, kurus trenē Ivo Lakučs. Video režija - Liene Šomase un Ritvars Bluka. Video operators un montāža - Ritvars Bluka.

Liene Šomase: «Mūsu laiks – tas ir laiks, kad mēs varam uzsākt kaut ko jaunu un turpināt cīņu par saviem mērķiem dāvājot prieku un smaidu saviem līdzcilvēkiem. Šī dziesma ir arī par mani pašu un par manām šī brīža sajūtām. Ja es esmu kaut ko izdomājusi, es cenšos to piepildīt un neapstājos pie pirmajām grūtībām. Sports - tā ir cīņa, tāpat kā ikdiena, kad mēs izcīnām lielākas un mazākas cīņas. Es esmu lepna par Latvijas sportistiem un viņu panākumiem. Ar šo dziesmu es vēlos pateikt, ka viss ir iespējams! Vajag tikai noticēt sev! Pateicos dziesmas autorei Kristīnai Bahai par atļauju iedziedāt viņas dziesmu un paldies dziesmas atdzejotājam un video režisoram. Paldies visai radošajai komandai. Īpašs paldies - «Vidzemes Olimpiskā centra» valdes priekšsēdētājam Artim Jansonam un «Valmieras Bērnu sporta skolas» direktorei Līga Dzenei! Visu pārējo dalībnieku vārdus atradīsiet zem dziesmas video kanālā YouTube.».

Dziesmas komponiste Kristīna Baha: «Es esmu ļoti iepriecināta un lepna, ka mana dziesma tagad skanēs arī latviski! Es novēlu Lienei panākumus ar šo dziesmu un turēšu par viņu īkšķus!».

VIDEO:

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu