Amerikāņi prognozē: Kas «Oskaru» saņems nākamgad? (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Amerikāņu kinoskatītāji jaunā aptaujā par ticamākajiem pretendentiem uz «Oskara» balvām nākamā gada ceremonijā atzinuši aktierus Džoniju Depu un Džūliju Robertsu.

52 gadus vecais Deps varētu iegūt apbalvojumu par tēlojumu gangsteru filmā «Black Mass» («Melnā Mise»). Par ticamiem kandidātiem uzskatīti aktieri Toms Henkss, kura jaunākā filma ir «Bridge of Spies», un Maikls Fasbenders, kurš spēlē galveno lomu jaunajā kinolentē «Steve Jobs» («Stīvs Džobss»).

Savukārt 47 gadus vecajai Robertsai tiek prognozēta uzvara labākās aktrises kategorijā par galveno lomu kinolentē «Secret in Their Eyes», liecina vietnes «Fandango» iegūtie dati. Viņa aptaujā pārspējusi tuvākās konkurentes Keitu Blanšetu un Emīliju Blantu.

Rudens sezonas gaidītākā kinolente ir «The Hunger Games» («Bada spēles») noslēdzošā daļa «Mockingjay - Part 2» («Zobgaļsīlis. 2.daļa»). Visgaidītākā ģimenes filma ir studijas «Pixar» animācija «The Good Dinosaur» («Labais dinozaurs»).

Depa jaunākā filma par Bostonas gangsteri Džeimsu «Vaitiju» Baldžeru guvusi izcilas atsauksmes Venēcijas kinofestivālā, kur tā nedēļas nogalē tika izrādīta ārpus konkursa programmas. Vairāki kritiķi izteikušies, ka tā esot Depa labākā loma un ka viņš par to varētu iegūt prestižo ASV Kinoakadēmijas balvu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu