Foto: Šovā «Saimnieks meklē sievu» noskaidroti pieci finālisti (49)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

7.septembra vakarā televīzijas ekrānos norisinājās šova «Saimnieks meklē sievu» otrā epizode, kurā tika noskaidroti pieci saimnieki jeb finālistu, kuri turpinās dalību un iepazīsies ar saimniecēm.

Dalību šovā turpinās tā jaunākais dalībnieks Jānis Šmits, kurš ir vien 21 gadu vecs. Jānis Šmits uz randiņu aicinās arī Anitu Gailumu (21) no Ogres novada, Kristiānu Birni (19) no Krustpils, rīdzinieci Kristīni Blumbergu (23) un Daigu Eglīti (20) no Salacgrīvas. Sievas izvēlē viņam palīdzēja jaunākais brālis un māsa, vēsta portāls «skaties.lv».

Arī Ģirts Brumsons turpinās dalību. Lai arī viņš uz randiņu vēlas aicināt septiņas dāmas, šova noteikti paredz, ka izvēlēties drīkst maksimums piecas. Ģirts uz randiņu aicinās Ievu Stepi, Lieni Tropu (24) no Stopiņu novada, Ilonu Šervinsku (24) no Rīgas, Vivitu Tropu (30) no Ulbrokas un Gundu Jandavu (20) no Tukuma novada.

Saimnieks Jānis Kauķis uz randiņu dosies ar Zani Oļehnoviču (23) no Bēnes, Sandru Baumani (24) no Valmieras, Liānu Kjudelīti (25) no Jelgavas novada, Egiju Gulbi (24) no Rīgas un Dabu Zuikunu (29) no Ozolnieku novada.

Viens no finālistiem Egils Langovskis izvēlējies uz randiņu doties ar Daci Dambi (32) no Balvu rajona, Elīnu Jurēvicu (25) no Rīgas un Antu Pļavinsku (27) no Apes.

Pēdējais no finālistiem Alfrids Lipovskis, kurš pagaidām saņēmis vislielāko sieviešu uzmanību, kopā ar kaimiņieni atlasījis piecas dāmas ar kurām doties uz randiņu - Irēnu Kretuli (48) no Jelgavas, Ivetu Dervinu (48) no Bauskas, Irīnu Ozolu (46) no Ikšķiles, Velgu Plataci (47) no Ogres un Vinetu Gulbi (55) no Rīgas.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu