Foto: Džordža Klūnija sieva ierodas kūrortā elegantā tērpā (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kopš precībām ar populāro amerikāņu aktieri Džordžu Klūniju, cilvēktiesību aizstāve Amala Klūnija ir kļuvusi par stila ikonu. Ik uz soļa viņai seko fotogrāfi, lai iemūžinātu to, kas viņai mugurā, bet kvēlākie fani cenšas viņas stilu atdarināt. 7.septembrī Amala darba darīšanās ieradās Maldīvijā (sala Indijas okeānā), viņa bija tērpusies elegantā melnas krāsas blūzītē un baltās biksēs. Uz acīm Klūnija sievai bija redzamas «kaķveida» saulesbrilles. Ieskaties fotogalerijā!

Advokāte Amala Klūnija pārstāvēs Maldīvijas bijušo prezidentu, kurš apsūdzēts terorismā, vēsta izklaides ziņu portāls WENN.

Holivudas aktiera Džordža Klūnija sieva plāno šonedēļ tikties ar ieslodzīto Mohamedu Našīdu.

Našīds bija Maldīvijas pirmais demokrātiski ievēlētais prezidents. Šī gada martā viņam tika uzrādīta apsūdzība par krimināltiesas tiesneša apcietināšanu prezidenta pilnvaru laikā, balstoties uz Maldīvijas pretterorisma likumu. Našīdam piesprieda 13 gadu cietumsodu.

37 gadus vecā cilvēktiesību advokāte Klūnija centīsies panākt Našīda atbrīvošanu, norādot, ka politiķa ieslodzīšana esot starptautisko tiesību pārkāpums.

«Prezidenta Našīda netaisnīgā ieslodzīšana novedusi pie lielākās protesta kustības Maldīvijas vēsturē. Tā rezultātā protestētāji papildinājuši politieslodzīto skaitu valstī,» norāda Klūnija. «Advokātu komanda izmantos visas juridiskās un diplomātiskās stratēģijas, lai panāktu klienta atbrīvošanu.»

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu