Džeina Fonda: Bilam Kosbijam vajadzētu atrasties aiz restēm (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu kino veterāne Džeina Fonda paziņojusi, ka televīzijas personībai Bilam Kosbijam vajadzētu saņemt sodu par vairāku desmitu sieviešu izteiktajām apsūdzībām seksuālā izmantošanā.

Pēdējā gada laikā vairāk nekā 50 sievietes publiski apsūdzējušas Kosbiju, sakot, ka aktieris pirms vairākiem gadu desmitiem viņas sazāļojis un seksuāli izmantojis. Taču Kosbijs nav saukts pie atbildības, jo lielākajā daļā gadījumu iestājies noilgums.

Amerikāņu komiķis Deimons Vajans pagājušonedēļ intervijā sacīja, ka apsūdzības esot tikai «naudas izspiešanas plāns». Īpašu sašutumu izsaucis viņa izteikums, ka vairākas apsūdzētājas esot «neizvarojamas».

Feministe Fonda uz tenku portāla TMZ jautājumu par Vajana komentāriem noraidoši papurināja galvu. «Tas ir slikti,» viņa teica.

«Kosbijam vajadzētu atrasties aiz restēm,» norādīja 77 gadus vecā Fonda.

Vajans tviterī uzstāj, ka viņa izteikumi esot izrauti no konteksta. Viņš arī izteica līdzjūtību visiem izvarošanas upuriem. «Beidziet sagrozīt manus vārdus. Noskatieties visu interviju, pirms man uzbrūkat,» viņš raksta.

9.oktobrī 78 gadus vecajam Kosbijam būs jāliecina Losandželosas Augstākajā tiesā par apsūdzībām, ka viņš 1974.gadā «Playboy» privātmājā esot seksuāli izmantojis Džūdiju Hatu, kura tolaik bija 15 gadus veca.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu