Keita Blanšeta: Vērot sevi filmās ir mokoši (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Austrāliešu aktrise Keita Blanšeta atzinusi, ka skatīties uz sevi kinofilmās esot «mokoši».

«Pirmoreiz vērot sevi jebkurā lomā - tas ir mokoši,» atzina «Oskara» balvas laureāte. «Jo vairāk to dari, jo objektīvāk spēj sevi novērtēt un atzīt, ka kaut kas nebija tā labākā izvēle. Taču tas nekad nav viegli.»

46 gadus vecā Blanšeta laikrakstam «The Daily Telegraph» norādīja, ka dodot priekšroku darbam teātrī, jo tur varot nodoties eksperimentiem.

«Man vajag daudz laika, lai iemiesotos tēlā. Tāpēc man patīk teātris,» viņa skaidro. «Nevēlos izklausīties pretencioza, taču neirolingvistiskā ziņā ir ļoti grūti paņemt cita cilvēka vārdus un padarīt tos par savējiem.»

«Teātrī pēc sešām vai septiņām nedēļām valoda ir nosēdusies uz ķermeņa un raisās dabiski. Savukārt kino ne vienmēr pietiek laika eksperimentiem,» uzsver Blanšeta.

Blanšeta citā intervijā iebilda pret apzīmējumu «Holivudas aktrise». «To saka tad, ja vēlas tevi aizvainot,» viņa norādīja.

Blanšeta saņēmusi divas ASV Kinoakadēmijas balvas par filmās «Blue Jasmine» («Jasmīnas stāsts») un «The Aviator» («Aviators»).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu