Zvaigžņu cienīgi uznācieni šovā «Izklausies redzēts» atgriežas (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no rudens lielākajiem un spilgtākajiem jaunumiem kanālā TV3 būs Latvijā un pasaulē plašu popularitāti guvušā šova «Izklausies redzēts» 2. sezona! Gaidāmais šovs pārsteigs ne vienu vien televīzijas skatītāju, jo tā ietvaros Latvijā pazīstamas un cienītas personības atveidos slavenus dziedātājus. Kā viņiem tas izdosies? Augstas kvalitātes grims, parūkas, īpaši atlasīti apģērbi, aksesuāri un citas detaļas darīs brīnumus.

TV3 jau drīzumā skatītājiem sola desmit aizraujošas nedēļas, baudot populāro šovu «Izklausies redzēts» (Your Face Sounds Familiar). Arī otrā sezona solās būt tikpat aizraujoša un interesanta, tajā spēkiem mērosies astoņas Latvijā pazīstamas personības, kuru galvenais uzdevums būs iejusties slavenu dziedātāju tēlā. Uzdevums – pēc iespējas precīzi atdarināt cita skatuves tēlu, tāpat visiem dalībniekiem dziesmas būs jāizpilda nevis paša balsī, bet gan precīzi atveidojot izvēlētā mākslinieka balsi.

«Izklausies redzēts» otro sezonu uzticēts vadīt populārajam dziedātājam Laurim Reinikam, kuram pirms mēneša bija lieliska iespēja pašam izdzīvot pilnu pārvērtību procesu, nogrimējoties par estrādes dīvu Allu Pugačovu. Vairāki simti Laura Reinika sociālās bilžu vietnes «Instagram» profila sekotāji pauda savas simpātijas par pārvērtībām. L.Reiniks gatavojoties jaunajai sezonai, pauž: «Es apbrīnoju un lepojos ar visiem dalībniekiem, kuri riskē un pieņem izaicinājumu pārvērsties par kādu slavenu mūziķi. Savā ziņā man ir prieks, ka esmu vadītājs nevis dalībnieks, jo tas ir ārkārtīgi grūti – pārvērtībām un priekšnesuma sagatavošanai ir jāvelta ļoti daudz laika, lai gala rezultāts izdotos tiešām kvalitatīvs. Šova 1. sezonā piedzīvojām ne vienu vien pārsteidzošu uzstāšanos, un esmu pārliecināts, ka arī 2. sezonā redzēsim tādus pārsteigumus, ka mute paliks vaļā!»

Kas sagaida atklāšanas nedēļā?

Pirmajā šova nedēļā Izklausies redzēts ar savu uzstāšanos pagodinās popzvaigzne Kailija Minoga (Kylie Minogue), «Lulu & the Luvvers», britu rokgrupa «Queen», leģendārais amerikāņu mūziķis un aktieris Elviss Preslijs (Elvis Presley), amerikāņu mūziķis Bruno Mars, skotu izcelsmes dziedātāja Enija Lenoksa (Annie Lennox), pasaules popmūzikas zvaigzne Lady Gaga, kā arī rokenrola veterāns Čaks Berijs (Chuck Berry). Augsti novērtēti un pieredzes bagāti grimētāji jau šobrīd rūpīgi gatavojas, lai dalībnieki šovā no matu galiņiem līdz papēžiem izskatītos kā izvēlētie populārie dziedātāji. Ar kino grima specifikas palīdzību, stilistu piemeklētām parūkām, īpaši izvēlētiem apģērbiem un kurpēm, un citām sīkām, ļoti nozīmīgām detaļām šova dalībnieki pārvērtīsies par plaši zināmu mākslinieku. Pašus šova dalībniekus skatītāji ieraudzīs tikai pirmajā raidījumā 27. septembrī plkst. 20.00.

Vērtēs profesionāla žūrija

Pastāvīgās žūrijas sastāvā būs un ik nedēļu priekšnesumus vērtēs Radio SWH valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, Dailes teātra un Viņas melo labāk aktieris Lauris Subatnieks, kā arī Es mīlu tevi, Latvija! komandas kapteine Jana Duļevska. Katrā raidījumā žūrijas locekļi astoņu dalībnieku priekšnesumus varēs vērtēt, liekot punktus no 4 līdz 12. Papildu tam, visiem dalībniekiem katra raidījuma beigās tiks doti pieci punkti, lai tos piešķirtu kādam kolēģim, kurš bijis labākais. Tas dalībnieks, kurš iegūs visvairāk punktu, arī kļūs par konkrētā raidījuma uzvarētāju. Neviens no Izklausies redzēts dalībniekiem netiks izbalsots no šova līdz pat finālam. Visi, no pirmā līdz devītajam raidījumam iegūtie punkti, uzkrāsies. Četri dalībnieki, kas līdz devītajam raidījumam un tā laikā būs ieguvuši visvairāk punktu, iekļūs finālā. Savukārt šova uzvarētājs fināla reizē tiks noteikts skatītāju balsojumā, un galvenā balva tiks ziedota dalībnieka izvēlētam labdarības mērķim.

Pasaulslavenu zvaigžņu priekšnesumi jau no 27. septembra svētdienās plkst. 20:00 TV3 un TVPlay!

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu