Daugavas Koncertzāle noslēgs koncertu sezonu ar «Gacho» koncertu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11.septembrī Daugavas Koncertzāle noslēdz savu koncertu 3.sezonu ar jaudīgo «Gacho» koncertu. Koncertā piedalīsies arī jaunais un talantīgais bundzinieks Kristers Hartmanis. Koncertu iesildīs DJ Aspirīns.

2013.gada vasaras sākumā Rīgā, Triangula Bastiona ēkā, durvis vēra jauna atvērtā tipa koncertzāle ar terasi un lielisku skatu uz pilsētu un Daugavu, kur visus vasaras mēnešus rīdziniekiem un viesiem būs iespēja baudīt labāko latviešu mākslinieku koncertus! Šogad koncertzāle uzņēmusi gan ārzemju māksliniekus, gan Festivālu Rīgas Ritmi. Uz koncertzāles skatuves šosezon kāpuši tādi mākslinieki kā - Aija Andrejeva, Aminata, Astronout, Dagamba, Dzelzs Vilks, Igo, Intars Busulis, Jenny May, Otra Puse, Promenāde.

Rīt, 11.septembrī, Daugavas Koncertzāles koncertu 3.sezona tiks noslēgta ar īstu ballīti, ko nodrošinās jaudīgais un enerģiskais «Gacho» ar tādu pašu koncertprogrammas nosaukumu - «Sezonas noslēgums». Koncertu iesildīs DJ Aspirīns, kas pazīstams kā viens no labākajiem plašu griešanas dīdžejiem. Koncertā pievienosies arī talantīgais bundzinieks Kristers Hartmanis.

«Gacho» ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves skaļākajiem vārdiem. Viņa izpildītās mūzikas žanru caurstrāvo hip-hopa, elektroniskās mūzikas un pankroka elementu sakausējums, kas kopā ar izpildītāja harizmu viņa koncertiem piešķir milzu enerģijas lādiņu, kas burtiski uzlādē katru apmeklētāju, kuru vidū vienaldzīgs nepaliek neviens!

Ieeja koncertā no plkst. 19:00, sākums plkst. 20:00. Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/9938

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu