Atklājušās nepatīkamas ziņas par Sandras Bullokas jauno draugu (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Sandra Bulloka (51) šobrīd satiekas ar amerikāņu fotogrāfu Braienu Rendalu (Bryan Randall). Lai arī aktrise publiski par jaunajām attiecībām runājusi vēl nav, ārvalstu bulvārpresei jau izdevies noskaidrot kādu nepatīkamu Braiena noslēpumu.

Kā izrādās, Braiens Rendals ir neieredzēts savu kaimiņu vidū. Reiz tiesā viņu iesūdzējis kāds kaimiņš, kura mājas durvis Rendals nosmērējis ar suņa izkārnījumiem.

Konflikts sācies brīdī, kad Braiens pamanījis, ka kaimiņš Džons Steisers (John Stacer) aiz sava suņa nav savācis izkārnījumus.

Policijas ziņojumā vēstīta, ka Džons nobijies no Braiena bļaušanas un devies atpakaļ mājās atstāt tur suni, lai pēc tam atgrieztos ārā un savāktu izkārnījumus, tomēr Braiens tos jau bija paspējis izsmērēt pa kaimiņa namdurvīm.

Kaimiņa dzīvesbiedre nosūtījusi Bullokas jaunajam draugam ziņu, ka tas nav bijis pareizi, tomēr Braiens kaimiņiem sācis draudēt.

Nākamajā dienā fotogrāfa kaimiņš par notikumu ziņojis policijai un Braiens ticis arestēts.

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu