Foto: Amalas Klūnijas tērpu mode darba darīšanās Maldīvijā (24)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Cilvēktiesību aizstāve un advokāte Amala Klūnija šonedēļ atradās Maldīvijā, kur aizstāvēja valsts bijušo prezidentu, kurš apsūdzēts terorismā. Viesojoties eksotiskajā zemā, Holivudas aktiera Džordža Klūnija sieva kā vienmēr izskatījās eleganti.

Advokāte Amala Klūnija, kura nereti tiek dēvēta par modes un stila ikonu, Maldīvijā ieradās elegantās baltas krāsas biksēs un melnā blūzītē. Viesojoties valstī pārējās dienas, viņa Amala tērpās arī sarkanas krāsas kleitā un pelēki rūtainā kostīmā. Tāpat Amala tērpās arī melnas krāsas kostīmos.

37 gadus vecā cilvēktiesību advokāte Klūnija centās panākt Našīda atbrīvošanu, norādot, ka politiķa ieslodzīšana esot starptautisko tiesību pārkāpums.

«Prezidenta Našīda netaisnīgā ieslodzīšana novedusi pie lielākās protesta kustības Maldīvijas vēsturē. Tā rezultātā protestētāji papildinājuši politieslodzīto skaitu valstī,» nedēļas sākumā norādīja Klūnija. «Advokātu komanda izmantos visas juridiskās un diplomātiskās stratēģijas, lai panāktu klienta atbrīvošanu.»

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu